Partyverhuur & Catering

Veghel

 

De Slurphut huren in Veghel

Maak van jouw evenement in Veghel een onvergetelijke ervaring met De Slurphut! Deze unieke mobiele bar tilt de sfeer naar een hoger niveau, ongeacht de aard van jouw feest of bijeenkomst. Of het nu gaat om een bruisende bruiloft, een spetterend verjaardagsfeest, een bedrijfsbijeenkomst vol teamspirit of een levendig festival, De Slurphut is dé kers op de taart voor jouw gelegenheid.

De Slurphut is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om jouw gasten te verwennen met een scala aan heerlijke drankjes. Van perfect getapte biertjes tot gekoelde frisdranken, en van verrukkelijke wijnen tot exotische cocktails - wij zorgen ervoor dat jouw drankjes altijd klaarstaan om te worden geserveerd. Niet alleen drankjes, maar ook servies en glaswerk verzorgen wij tot in de puntjes, zodat jij je volledig kunt richten op het feesten en genieten.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

De Slurphut huren in regio Veghel
De Slurphut op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Veghel Onderdeel van Partytools.nl